Asiakkaitamme

Alexandria

Alexandria tarjoaa laadukkaita ja helppohoitoisia säästämisen ja sijoittamisen ratkaisuja sekä ensiluokkaista henkilökohtaista palvelua. Asiantunteva ja palvelualtis henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat säästämisen ja sijoittamisen ratkaisut. Valikoimamme tarjoaa käyttöösi sopivat työkalut, oli kyseessä pienempi tai suurempi summa.

Alexandria Pankkiiriliike on perustettu vuonna 1996 ja kahdenkymmenenkahden vuoden aikana olemme kasvaneet yhdeksi Suomen suurimmista sijoituspalveluyhtiöistä. Erikoisalaamme ovat laadukkaat sijoittamisen ja säästämisen ratkaisut. Asiakkaanamme on yli 75 000 suomalaista ja heitä palvelee yli 300 sijoitusalan ammattilaista 28 paikkakunnalla ympäri maan.

Alexandria-konsernin muodostavat Alexandria Pankkiiriliike, Alexandria Rahastoyhtiö sekä strukturoituihin sijoitustuotteisiin erikoistunut Alexandria Markets.

Sato

SATO on vastuullinen vuokranantaja, jolla on merkittävä rooli kaupungistumiskehityksen mahdollistajana ja asumisratkaisujen tarjoajana. Omistuksessamme on yhteensä noin 25 800 asuntoa maan suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa. Kasvatamme asuntotarjontaa pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa, joihin suurin osa muuttoliikkeestä kohdistuu.

Tavoitteenamme on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja palvelut sekä erinomainen asiakaskokemus. Kehitämme monipuolisia asumisratkaisuja erilaisiin asumistarpeisiin sekä tuotamme asiakkaillemme arkea helpottavia etuja ja elämyksiä.

Asunto-omaisuutemme käypä arvo on noin 3,6 miljardia euroa (31.3.2018).

Smartum

Smartum on vuonna 1995 perustettu suomalainen perheyritys, joka kehittää hyvinvointia edistäviä ratkaisuja työelämän käyttöön.

Smartum on alansa edelläkävijä ja markkinajohtaja, joka kehitti ensimmäisenä Liikuntasetelin(1996) ja Kulttuurisetelin (2005) sekä toi liikunta- ja kulttuurieduille ensimmäisenä sähköisen ratkaisun, Smartum Saldon (2009). Vuonna 2014 seurasi Smartum Lounaan lanseeraus. Tuoteperheemme kasvoi Smartum Työmatkasaldolla sekä Smartum Smoothiella vuonna 2015. Uusin tuotteemme, Smartum Hieronta lanseerattiin loppuvuodesta 2017.

Yli 13 000 työnantaja-asiakastamme tarjoavat henkilöstölleen Smartum-etuja, joiden piirissä on lähes miljoona työntekijää. Valtakunnallinen kumppaniverkostomme koostuu yli 19 000 yrityksestä, joissa maksun voi kuitata Smartum-maksuvälineillä.

Smartumin Avainlippu liehuu korkealla. Arvostettu Avainlippu-tunnus myönnettiin Smartumille merkkinä suomalaisesta työstä 5. helmikuuta 2013.

Call Waves

Call Waves on vuonna 2000 perustettu, noin 160 henkilökohtaisen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista työllistävä asiantuntijayritys, jonka toimipaikat sijaitsevat Varkaudessa, Mikkelissä ja Kuopiossa.

Asiantuntevia asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin ratkaisuja

Vakavaraisena yrityksenä tarjoamme nykyaikaisia, laadukkaita asiakaspalvelun ja markkinoinnin palveluratkaisuja eri toimialoille. Asiakkaamme ovat sekä kotimaisia että kansainvälisiä yrityksiä.

Olemme keskittyneet erityisesti vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne– ja verkkokauppa-alojen ratkaisuihin. Seuraamme näiden alojen kehitystä ja säännöksiä aktiivisesti.

Call Wavesin arvot:

Jokaisen työntekijämme toimintaa ohjaavat yhteiset arvot, joissa korostuvat asiakkaan hyväksi työskentely, positiivinen ja kannustava yhteishenki sekä jatkuva työssä kehittyminen.

1. Asiakas

Intohimomme on erinomainen asiakaskokemus.
Kasvamme kannattavasti asiakkaidemme menestyessä.

2. Yhteishenki

Taistelemme yhdessä kohti yhteisiä päämääriä.
Luomme positiivista energiaa omaan ja kaverin päivään.

3. Osaaminen

Hiomme itsestämme timantteja.
Omaksumme ketterästi alan muutokset.

Tikkurila

Konserni

Tikkurila on pohjoismainen maalialan yritys, jonka tuotteet valmistetaan tarkoin valituista raaka-aineista korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Haluamme luoda pintoja, joilla on merkitystä.
 

Omistautuneita ammattilaisia

Olemme osaavien pintakäsittelyammattilaisten yhteisö, joka tuntee pohjoisen karut olosuhteet. Ymmärrämme estetiikkaa ja kunnioitamme ympäristöä. Jaamme samat arvot ja haluamme luoda kestävää tulevaisuutta merkityksellisten pintojen avulla.

Pohjoismaista laatua alusta loppuun vuodesta 1862

Kehitämme vuosikymmenten kokemuksella korkealuokkaisia tuotteita ja palveluita, jotka tarjoavat asiakkaillemme ajan ja sään kestävää laatua. Vaalimme vahvoja brändejämme ja olemme ylpeitä pintakäsittelyosaamisestamme, jossa yhdistyvät yli 150 vuoden kokemus ja modernit teknologiat. 

Osa kestävää pohjoista

Olemme aina halunneet kehittyä ja uudistua. Alamme johtavana toimijana pyrimme tarjoamaan kestäviä ratkaisuja, jotka ovat turvallisia niin ihmisille kuin ympäristöllekin. Haluamme tuntea asiakkaamme perin pohjin.

Hobby Hall

Hobby Hall on osa SGN Group:ia ja sillä on Suomessa yli puoli miljoonaa kanta-asiakasta. Hobby Hall tarjoaa asiakkailleen tuotteita ja palveluita postimyynnin, verkkokaupan ja myymälän kautta.

Merkittävä osa Hobby Hallin valikoimasta on tunnettuja merkkituotteita erityisesti kodin ja vapaa-ajan alueelta. Hobby Hall tarjoaa selkeän ja turvallisen vaihtoehdon asiakkaalle, joka arvostaa laadukkaita tuotteita, edullista hintaa, helppoa ostamista, edullisia maksuehtoja sekä täsmällisiä toimituksia.

Lähtökohtana erinomainen asiakaspalvelu

Keskeistä Hobby Hallin toiminnassa on luja usko ja luottamus asiakkaisiin. Koko toimintamme perusajatuksena on erinomainen asiakaspalvelu, joka on lähtökohtana myös verkkokaupan palveluissamme. Erinomaiseen asiakaspalveluun ja vastuulliseen kaupankäyntiin kuuluvat myös asiantuntevat huoltopalvelut.

Moment Group

Moment Group rakentaa asiakaskohtaamisissa unohtumattomia, ainutkertaisia hetkiä. Pitkä kokemuksemme ja vankka ammattitaitomme ovat kristallisoineet meille sen, joka on asiakaspalvelussa kaiken A ja O – ihmisten väliset kohtaamiset.

YHTEISTYÖTÄ – EI ULKOISTAMISTA

Moment Way, Moment Spirit ja Moment Quality ohjaavat Contact Center -toimintaamme. Meillä on halu ja taito synnyttää parhaita asiakaskokemuksia ajasta, paikasta ja kanavasta riippumatta – palvella asiakkaidemme asiakkaita. Tämä ei onnistu asiakaspalvelua ulkoistamalla. Se syntyy tiiviillä yhteistyöllä asiakkaan kanssa, vuorovaikutuksessa ja yhdessä kehittämällä.

Meillä on ilo palvella arvostetuimpia brändejä sekä vaativia asiakaskohtaamisia synnyttäviä yhteisöjä. Toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa juuri heidän brändille sopivan asiakaskokemuksen eri tilanteissa ja eri kanavissa. Käytännössä muotoilemme asiakaskohtaisen palveluprosessin, joka ratkaisee haastavankin tilanteen ja synnyttää tyytyväisiä asiakkaita – 24/7 ja monikanavaisesti.

Medilaser

Medilaser Oy on Suomen suurin vaativaan silmäkirurgiaan keskittynyt yksityinen klinikkaketju. Erikoisalaamme ovat nykyaikaiset taittovirhe- ja kaihileikkaukset. Toimipisteemme sijaitsevat keskeisillä paikoilla eri puolilla Suomea. Viimeisten lähes 20 vuoden aikana kokeneet silmäkirurgimme ovat auttaneet kymmeniä tuhansia asiakkaita pääsemään eroon silmä- ja piilolaseista ja nauttimaan elämästä ilman silmälaseja.

Yhdistämällä osaamisemme tuomme suomalaisten palvelukseen vahvan, täysin kotimaisen toimijan, joka tarjoaa laadukasta diagnostiikkaa ja hoitoa kaikkiin silmien terveyteen ja näkemiseen liittyviin tarpeisiin. Yhteistyössä pääsemme laajaa palveluverkostoamme hyväksikäyttäen kattavammin palvelemaan sekä yksityisen että julkisen terveydenhuollon asiakkaita.

Onninen

Onninen Oy kuuluu Kesko-konserniin. Onninen on yksi johtavia Itämeren ja Skandinavian markkinoilla toimivia kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja tarjoavia yrityksiä. 

Onninen-konsernilla on Suomen lisäksi toimipaikkoja kaikissa Baltian maissa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa ja Venäjällä. Onninen tyyöllistää 
3 100 henkilöä, joista noin 1 100 toimii Suomessa.

OpusCapita

OpusCapita – what we do

OpusCapita enables organizations to sell, buy and pay quickly and securely, with a real-time view of their business. Our customers use our source-to-pay, cash management and product information management solutions to connect, transact and grow. OpusCapita processes hundreds of millions of electronic transactions annually on our Business Network.

We have a comprehensive portfolio

The OpusCapita portfolio is one of the most comprehensive in the industry comprising procure-to-pay, cash management and business network solutions. We support both buyers and sellers and have been recognized by various industry analysts for our unique offering.

Oral

Laadukasta ja kokonaisvaltaista hammashoitoa

Oral Hammaslääkärit on Suomen tunnetuin ja arvostetuin (Innolink Research 2016) hammasterveyspalveluyhtiö. Haluamme tarjota sinulle parasta mahdollista hoitoa. Siksi saat meiltä kaikki suun terveydenhoidon palvelut samasta paikasta helposti ja nopeasti:

 • Yleishammashoito
 • Erikoishammashoito
 • Erikoishammasteknikon palvelut
 • Oral Hammaslaboratorioiden palvelut ja hammastekniset tuotteet

Meillä sinua palvelevat osaavat ammattilaisemme aina yksilöllisesti ja lempeästi, alan uusinta teknologiaa hyödyntäen. Diagnoosin perustana on aina kliininen tutkimus ja sen tukena korkeatasoinen röntgenkuva

ISS

ISS Palvelut on yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Tuotamme henkilöstövaltaisia tukipalveluita yrityksille ja yhteisöille sekä julkiselle sektorille. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa on lähes 8 000. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 74 maassa.

Vaasan

Vaasan Oy on suomalainen leipomoalan yritys, jolla on toimintaa Suomen lisäksi myös Baltian maissa. Suomessa olemme leiponeet vuodesta 1849 lähtien ja olemmekin Suomen toiseksi vanhin leipomo. Tunnetuimpia tuotemerkkejämme ovat Vaasan Ruispalat, Vaasan Kauratyynyt ja Vaasan Taika.

LeasePlan

LeasePlan on maailman suurin yritysautojen hallinnointi- ja rahoitusyhtiö. Suomessa toimimme 75 hengen voimin kokonaisvaltaisena autoasioiden ulkoistuskumppanina eri kokoisille yrityksille ja yhteisöille. Hallinnoimme Suomessa yli 23 000 ajoneuvoa yli 600 asiakasyrityksessä.

Suuri osa suomalaisista merkittävimmistä yrityksistä käyttää asiantuntijapalveluitamme. Asiakkaidemme edunvalvojana varmistamme, että autoilun kokonaiskustannukset pysyvät järkevinä, autopolitiikka säilyy kilpailukykyisenä ja kunkin yrityksen asettamat ympäristötavoitteet tulevat huomioiduksi.

PAM Palvelualojen ammattiliitto

PAM Palvelualojen ammattiliiton perustehtävämme on olla yksityisillä palvelualoilla työskentelevien ammattiliitto. Työelämän asiantuntijana parannamme jäsentemme toimeentuloa, työsuhdeturvaa ja elämisen laatua.

Päätehtävämme on neuvotella palvelualoille työehtosopimukset. Parannamme alojemme työntekijöiden vaikutusmahdollisuuksia työhön, työyhteisöön ja työn turvallisuuteen sekä liiketoiminnan kehittämiseen. Edistämme kansallisesti ja kansainvälisesti demokratiaa, oikeudenmukaisuutta, tasa-arvoa ja sosiaalista turvallisuutta.

Örum

Örum Oy Ab on merkittävimpiä moottoriajoneuvojen varaosien ja lisävarusteiden kokonaispalvelun tuottajia Suomessa ja alan kiistaton edelläkävijä. Yhtiön toiminta perustuu asiakaskonsepteihin, luotettavaan logistiikkaan, korkealaatuisiin tuotteisiin sekä ammattitaitoiseen henkilöstöön.

Örum on jo yli 90 vuoden ajan palvellut ammattitaidolla vapaita jälkimarkkinoita auton varaosissa. Hyötyajoneuvopuolella tärkeä asiakasryhmä ovat kotimainen perävaunu- ja muu ajoneuvoteollisuus.

Edustamiamme tuotteita myyvät myös hyvin varustetut auto- ja varaosaliikkeet sekä rengasketjut ympäri Suomen.

Liikevaihtomme vuonna 2017 oli 63 miljoonaa euroa ja palveluksessamme oli 231 henkeä. Örum on osa suomalaista Mercantile-konsernia, jonka liikevaihto vuonna 2017 oli 85 miljoonaa euroa ja henkilöstön määrä oli 343 henkilöä. Mercantile on suomalainen perheyritys ja se on palvellut yrittäjiä ja yrityksiä jo vuodesta 1901.

Kojamo

Kojamo Oyj keskittyy asuntosijoittamiseen Suomessa, uudistaa vuokra-asumista tehden siitä entistä haluttavampaa kehittäen uudenlaisia koteja ja palveluita. Ratkaisut edistävät työperäistä muuttoa kaupungistuvassa Suomessa, lisäävät hyvinvointia ja säästävät ympäristöä. Asuntosijoitusyhtiön visiona on olla asumisen edelläkävijä ja asiakkaan ykkösvalinta.

Paras asiakaskokemus on meille yrityksenä sydämen asia. Siksi kehitämme jatkuvasti uusia asumisen ratkaisuja ja palveluita. Kuluttajabrändimme Lumo on asumisen palveluratkaisumme, joka tarjoaa hyvää vuokra-asumista ja uuden ajan palveluita kasvukeskuksissa eri puolilla Suomea.

Lumo-verkkokauppa on mullistanut asiakkaan aseman asunnon vuokraamisessa: haluamansa kodin saa vartissa, milloin tahansa. Lisäksi Lumo-kodissa on lukuisia palveluita, kuten maksuton netti – tai vaikkapa yhteiskäyttöauto.

Uudistuttuamme yrityksenä uudistimme myös nimemme 27.3.2017. Kojamo on luonnonläheinen, perinteinen suomalainen sana, joka tarkoittaa suurta koiraslohta. Liikumme vakaasti tulevaisuuden virrassa ja kehitymme jatkuvasti entistäkin paremmaksi.

Kojamo Oyj on Suomen suurin kiinteistösijoittaja. Viiden vuoden aikana konserni on investoinut vapaiden markkinoiden kaupalliseen vuokra-asumiseen lähes 1,7 miljardia euroa.

Matkapojat

Hyvää Matkaa jo yli 40 vuoden kokemuksella!

Matkapojat Oy on tamperelainen perheyhtiö, joka on perustettu vuonna 1976. Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapoikien kautta matkustaa yli 550.000 matkustajaa laivoilla joka vuosi. Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa. 

Matkapojat palvelee paikallisesti omin myyntitoimistoin 11 paikkakunnalla ympäri Suomen, sekä valtakunnallisesti puhelinpalvelulla että globaalisti verkkokaupalla. Lisäksi yhtiöllä on yli 100 valittua jälleenmyyjää Suomessa. Yhtiön kotipaikka on Tampere. Liikevaihto vuonna 2016 oli 31 miljoonaa euroa. Henkilökuntaa Matkapojilla on 87.

Lippupiste

Vain tapahtumassa, paikan päällä, voi tuntea henkilökohtaisen vuorovaikutuksen artistin, joukkueen ja yleisön kanssa. Se tunne ei välity ruudun läpi. Me markkinoimme ja myymme monikanavaisesti ikimuistoisia hetkiä tuhansiin kulttuuri-, viihde- ja urheilutapahtumiin vuosittain. 

Lippupiste aloitti toimintansa Tampereella vuonna 1996. Nykyisin meidät tunnetaan nimellä Lippu.fi ja olemme osa Euroopan suurinta lipunmyyntiyhtiötä. Saksalainen CTS Eventim AG & Co. KGaA -pörssiyhtiö Eventim toimii yli 20 maassa ja välittää vuosittain yli 140 miljoonaa lippua yli 180 000 tapahtumaan. 

Luona

Olemme sosiaali- ja terveydenhuollon ensimmäinen kontaktipiste, hoidon ja palvelun ohjaaja sekä tarvittaessa intensiivisenkin tuen antaja. Palveluidemme piirissä on 2,2 miljoonaa ihmistä.

Asiakkaitamme ovat sosiaali- ja terveydenhuollon järjestäjät, kuten julkinen sektori, vakuutusyhtiöt ja työnantajat. Luomme kumppanuuksia järjestäjien ja palveluntuottajien kanssa, jotta he voivat tuottaa palveluitaan kilpailukykyisemmin ja vastuullisemmin.

Tekemisemme ytimessä on apua tarvitseva ihminen. Tehtävämme on huolehtia, että ihminen on oikeassa hoidossa tai palvelussa oikeaan aikaan. Toimimme aina yhdessä, yksilöllisesti ja vaikuttavasti.

Luonassa työskentelee 250 sosiaali- ja terveydenhuollon, asiakasohjauksen, turvallisuuden ja suomen kielen ammattilaista. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 53 miljoonaa euroa. Luona on kotimaisesti omistetun Barona Group -konsernin tytäryhtiö.

Espoon Asunnot Oy

Espoon Asunnot Oy, entiseltä nimeltään Espoonkruunu, perustettiin 1. joulukuuta 1999 yhdistämällä 12 vuokrataloyhtiötä yhdeksi kokonaisuudeksi. Toimintavuosiensa aikana yhtiön toiminta on laajentunut nopeasti.

Espoon Asunnoilla on tällä hetkellä yli 15 000 vuokra-asuntoa eri puolilla Espoota ja uusia rakennetaan jatkuvasti. Tavoitteena on aloittaa 400 uuden asunnon rakentaminen vuosittain.

Espoon Asuntojen asunnoissa asuu lähes 30 000 ihmistä. Se on noin 11 prosenttia espoolaisista.

Espoon Asunnot on Espoon kaupungin omistama yhtiö, jonka tavoitteena ei ole tuottaa voittoa eikä jakaa osinkoa. Yhtiö toimii omakustannusperiaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että vuokrat käytetään asiakkaiden hyväksi asuntojen, asumisympäristön ja kiinteistöjen parantamiseen.

Lekolar

Lekolarin juuret juontavat kaikkien tuntemaan BRIO AB:hen, skånelaiseen leluyritykseen, jonka Ivar Bengtsson perusti vuonna 1884. Vuonna 1971 BRIO myi BRIO Lek & Lär -yksikön Procuritas-sijoitusyhtiölle ja näin sai alkunsa Lekolar. Vuosien kuluessa Lekolar on laajentunut ja olemme nyt koulujen ja päiväkotien käyttöön suunnattujen pedagogisten apuvälineiden, lelujen, sisustustarvikkeiden, kalusteiden ja kulutustavaroiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Helmikuusta 2017 alkaen Lekolar on ollut Nalka Invest AB:n omistuksessa. Lisätietoja Nalkasta saat yhtiön kotisivuilta.  Lekolarin palveluksessa on Pohjoismaissa yhteensä yli 300 työntekijää ja liikevaihtomme vuonna 2016 oli yhteensä yli 1 000 miljoonaa kruunua.

Invalidiliitto

Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö.

Invalidiliitossa on

 • 30 000 henkilöjäsentä
 • 146 jäsenyhdistystä
 • 2 500 työntekijää.

Invalidiliitto ry:n kokonaistuotto 40 miljoonaa euroa (2017)
Invalidiliitto-konsernin kokonaistuotto 142 miljoonaa euroa (2017)

Kohti yhdenvertaista ja esteetöntä Suomea

Edistämme ja kehitämme fyysisesti vammaisten ja toimintaesteisten henkilöiden mahdollisuuksia osallistua, liikkua ja elää täysipainoista elämää.

Suomen Yrittäjät

Suomen Yrittäjät — pienten ja keskisuurten yritysten etu- ja palvelujärjestö.

Tehtävänämme on parantaa yrittäjien asemaa ja yrittämisen edellytyksiä. Tavoitteenamme on, että menestyviä yrityksiä ja yrittäjiä on enemmän ja yrittäjien taloudellinen ja sosiaalinen asema paranevat. Vain yritykset takaavat kuntien ja siten myös valtion elinvoiman. Yrittäjät näkyvät ja kuuluvat myös kuntien valtuustoissa: tällä valtuustokaudella joka viides valtuutettu on yrittäjä.

Suomen Yrittäjät on suomalaisen elinkeinoelämän ylivoimaisesti suurin järjestö. Edustamme yli 115 000:tä jäsenyritystä.

Jäsenyritykset työllistävät noin 554 000 palkansaajaa eli käytännössä Suomessa lähes joka neljäs palkansaaja saa toimeentulonsa Suomen Yrittäjien jäseneltä. Työnantajayrityksistä noin 60 prosenttia kuuluu Suomen Yrittäjiin. 

OK Perintä

OK Perintä perustettiin vuonna 1991 ja yli 20 vuoden ajan olemme kehittäneet prosessejamme toimeksiantajiemme toimialoihin sopiviksi. Lisäksi perintäprosessi räätälöidään aina yhdessä toimeksiantajan kanssa parhaan mahdollinen tuloksen saavuttamiseksi.

Esimerkiksi puhelinperinnässä olemme Suomessa uranuurtajia. Puhelinperinnän teho perustuu siihen, että pystymme henkilökohtaisesti keskustelemaan asiakkaiden kanssa ja täten oleellisesti vaikuttamaan maksukäyttäytymiseen. Hienotunteisuus ja sovittelukyky ovat avainasemassa prosessin onnistumisessa.

Posti Messaging

Posti Messaging - Tehostamme liiketoimintaprosesseja ja autamme tuottamaan parempia asiakaskokemuksia

Keskitymme palvelemaan asiakkaita, jotka käsittelevät suuria määriä laskuja ja muita dokumentteja. Palvelemme dokumenttien lähettämisessä, vastaanottamisessa ja saatavien hallinnassa. Yhdistämme tehokkaasti yritykset ja julkishallinnon palvelut kuluttajiin sekä mahdollistamme dokumenttien hallinnan digitaalisissa ja perinteisissä kanavissa.

Avullamme asiakkaamme hyödyntävät saumattomasti parhaita kanavia ja palveluita vastaanottamiseen ja lähettämiseen. Liittyivätpä ne asiakirjojen käsittelyyn, laskutukseen, saatavien hallintaan tai asiakasviestintään. 

Palvelumme auttavat asiakkaitamme tehostamaan dokumentinhallintaprosesseja, sähköistä arkistointia sekä hallitsemaan paremmin liiketoiminnalle kriittistä informaatiota.

Opettajien työttömyyskassa

Erko

Erityiskoulutettujen työttömyyskassa Erko on keskinäisen vastuun perusteella toimiva yhteisö, joka maksaa jäsenilleen ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa ja vuorottelukorvausta. Kassan maksamat etuudet ovat ansioon suhteutettuja ja saajalleen verotettavaa tuloa.

Erkoon kuuluu noin 88 000 palkansaajajäsentä. Useimmat heistä kuuluvat ammattijärjestönsä kautta korkeasti koulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö Akavaan.

SGN Group

SGN Group on kaupan alalla toimiva 85-vuotias perheyritys, joka tunnetaan vahvoista kansainvälisistä merkkituotteista. Toimialoihimme kuuluvat urheilu- ja vapaa-ajan tuotteet, maatalous, ympäristönhoito, teollisuuslaitteet sekä lumentekoon ja -hoitoon liittyvät laitteet.

Myyntiä ja markkinointia hoitavat ensisijaisesti erikoistuneet jälleenmyyjämme, joiden taustalla toimii tehokas logistiikkajärjestelmä. Tavoitteena on tyytyväinen asiakas, joka voi luottaa osaavaan palveluun ja saamansa tuotteen laatuun.

Kymenlaakson Sähkö

Kymenlaakson Sähkö tuo valoa ja lämpöä ihmisten elämään ja voimaa yritysten toimintaan. Olemme alueemme merkittävin energiayhtiö niin liikevaihdolla kuin asiakasmäärälläkin mitattuna.

Jakelualueellamme asuu noin 150 000 ihmistä ja myymme sähköä noin 100 000 asiakkaalle. Tunnemme asiakkaamme ja kehitämme heille kilpailukykyisiä ratkaisuja, jotka toimivat myös ympäristön ja yhteiskunnan kestävän kehityksen mukaisesti.

Panostamme suunnitelmallisesti monipuoliseen energiantuotantoon ja sähköverkkoomme jatkuvaan kehittämiseen. Harkituilla investoinneilla ja terveellä liiketoiminnalla varmistamme luotettavan energiantoimituksen asiakkaille ja merkittävän tuoton omistajakunnille.

OPR-Finance Oy

OPR-Finance Oy – Kasvava ja kansainvälinen

OPR-Finance Oy on vuonna 2005 perustettu suomalaisomisteinen rahoitusyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia kuluttaja- ja yritysluottopalveluita. Keskeisimpiä tuotteitamme ovat Everyday.fi, Ostosraha.fi ja Yritysluotto.fi sekä ulkomailla EverydayPlus. Toimimme tällä hetkellä Suomen lisäksi neljässä EU-maassa: Ruotsissa, Tanskassa, Hollannissa ja Tšekissä.

OPR-Finance on rekisteröity Etelä-Suomen Aluehallintoviraston luotonantajarekisteriin. Rekisteröinnin edellytyksinä ovat mm. yrityksen johdon ja vastuuhenkilöiden luotettavuus, hyvämaineisuus sekä riittävä ammattitaito. OPR-Finance Oy:llä on rekisteröinnin johdosta oikeus myöntää kuluttajaluottoja.

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy (PKS) on energia-alan palveluyritys, joka tuottaa ja kehittää energiapalveluja, joiden avulla asiakkaat voivat helpommin hallita omaa energian käyttöään ja kustannuksiaan.

Liiketoiminta koostuu kolmesta yksiköstä, joista Sähköliiketoiminta vastaa sähkön tuotannosta ja hankinnasta sekä sähkön myynnistä koko Suomeen. PKS Sähkönsiirto Oy vastaa sähköverkon rakentamisesta sekä kunnossapidosta Pohjois-Karjalassa ja itäisessä Savossa. Verkostourakointia harjoittaa siihen erikoistunut urakointiyhtiömme ENERKE Oy.Pääkonttorimme sijaitsee Joensuussa.

Yleinen työttömyyskassa YTK

Yleinen työttömyyskassa YTK on sitoutumaton ja itsenäinen työttömyyskassa.
Olemme avoin kaikille palkansaajille.

Tehtävämme on järjestää ansioturva jäsenillemme. Turvaamme siis toimeentulosi työttömyyden, lomautuksen, osa-aikatyön, sivutoimisen yritystoiminnan sekä vuorotteluvapaan aikana.

Kun olet Yleinen työttömyyskassa YTK:n jäsen, voit liittyä myös YTK-Yhdistykseen. 
YTK-Yhdistys tarjoaa työelämään liittyviä lisäpalveluita, kuten oikeudellista työsuhdeneuvontaa, vakuutuksia, jäsenetuja sekä tukea työnhakuun.

Meiltä saat turvaa ja tukea yksilölliselle työurallesi alasta riippumatta!

Instru Optiikka Oy

Olemme optisen alan markkinajohtaja Suomessa ja Virossa. Alan edelläkävijänä panostamme palvelun ja tuotteiden laatuun, tutkimukseen ja tuotekehitykseen sekä alan uudistamiseen. Liikevaihtomme vuonna 2018 oli 118,8 miljoonaa euroa ja myymälämäärämme Suomessa 213 ja Virossa 25. Yhteensä meitä instru optiikkalaisia on noin 1000.

Olemme osa optisen alan maailman johtavaa, Hollannin pörssissä listautunutta GrandVision N.V. -konsernia, jonka liikevaihto on 3,7 miljardia euroa ja jolla on noin 7000 optikkoliikettä yli 40 maassa. Kattava myymäläverkostomme, yli sadan vuoden kokemuksemme sekä kansainvälinen yhteistyö luovat vakaan pohjan kehityksellemme ja asiakaspalvelulle.

Toimimme Suomessa Instrumentarium-Nissen- ja Keops-myymäläbrändeillä ja Virossa Instrumentarium-brändillä. Kolme erilaista ketjua mahdollistavat asiakastarpeiden monipuolisen ymmärtämisen ja niihin vastaamisen.

Välittävä asiantuntija, Instrumentarium, panostaa palveluiden kattavuuteen ja laatuun, lämpimään ja ammattitaitoiseen palveluun sekä alan ja ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Nissen tekee silmälasien ostamisesta helppoa: iloinen palveluasenne, selkeät ja edulliset hinnat sekä rento ilmapiiri takaavat, että asiakas lähtee liikkeestä hymy huulillaan.

Turku Energia on Varsinais-Suomen johtava energiayhtiö ja yksi Suomen suurimmista alan yhtiöistä. Olemme sitoutuneet kehittämään energia-alaa ja toimimaan alan edelläkävijänä. Tarjoamme asiakkaillemme ympäristöä, elämänlaatua ja kilpailukykyä parantavia energiapalveluita.

Energiapalvelumme kattavat sähköenergian ja sähkön jakelun, kaukolämmön, -jäähdytyksen ja höyryn sekä verkostourakoinnin ja kunnossapidon palvelut sähköverkoille, ulkovalaistukseen sekä liikennevaloihin.

Konsernin tytäryhtiöistä Turku Energia Sähköverkot Oy rakentaa, ylläpitää ja käyttää omistamaansa sähköverkostoa Turun alueella. Turun Seudun Kaukolämpö Oy puolestaan siirtää kaukolämpöä tuotantolaitoksilta jakelupisteisiin. Tutustu tytär- ja osakkuusyhtiöihimme.

RCK Finland
Let ́s RCK Together – Nyt alkaa RCK!

Kun kaksi pitkän linjan toimijaa lyö hynttyyt yhteen, alkaa toimistoelämä rokkaan! Bruce Campbell (1933) ja Paperipalvelu Koskimo ja Rännäli (1948) tarjoavat ainutlaatuisen konseptin – nyt todellakin saat yhdestä osoitteesta kaiken tarpeellisen työpaikallesi.

Rokkaava toimisto syntyy tarpeellista henkilökohtaisista- ja yhteisistä välineistä. Perinteisten toimistotarvikkeiden lisäksi tärkeitä elementtejä ovat siivous- ja hygieniatuotteet, ensiapu- ja turvallisuustuotteet – eli kaikki se “itsestään selvä” jonka puuttumisen huomaa vasta kriittisellä hetkellä.

Kahvikulttuuri on oleellinen osa suomalaisuutta. Kahvitauko on jopa määritelty lakiimme, ja vieraina vertailemme usein kahvia ja muita tarjoiluja. Siksi väitämme, että kahvihetkiin panostaminen kannattaa aina. Valikoimamme on monipuolinen, käsittäen myös runsaan valikoiman terveellisiä vaihtoehtoja välipaloiksi ja kokoustilanteisiin.

Työelämän arkea helpottamaan olemme lisänneet palveluita, jotka tukevat tuotetarjontaamme ja luovat asiakkaan arkeen aikaa ja resursseja. Kun kenenkään ei tarvitse käyttää työaikaansa arjen elementtien mietintään, tilaamiseen, vastaanottamiseen, hallintaan ja järjestämiseen, jokainen voi keskittyä varsinaiseen ydinosaamiseensa. Uskomme tämän parantavan työntekijä-kokemusta ja lisäävän kustannussäästöjä. Ulkoista arkiset elementtisi meille!

Soukan Huolto kuuluu Braleva Kiinteistöpalvelut Oy:hyn, joka kokoaa yhteen tulevaisuuden innovatiiviset asumisen palvelut ja niiden tekijät, arkemme sankarit.

Soukan Huollon kiinteistöpalvelut ovat kattavat: kiinteistönhuolto, ulkoalue- ja viherpalvelut, siivous ja remontit. Pidämme työksemme huolta ihmisten hyvästä arjesta ja kiinteistöomaisuuden arvosta.

50 vuoden kokemuksella voimme jo todeta, että tärkeintä on jatkuva kehittyminen. Haluamme varmistaa saamasi palvelun laadun, joka päivä.

Soukan Huolto palvelee kiinteistöhuollossa Suur-Espoonlahden alueella; siivous- ja remonttipalveluita tarjoamme myös laajemmin.

Cloetta Suomi Oy on osa Cloetta-konsernia, jonka on Pohjoismaiden johtava makeisalan yritys. Leaf ja Cloetta yhdistyivät vuonna 2012 ja kesäkuussa 2013 Leaf Suomi Oy:n nimi muuttui Cloetta Suomi Oy:ksi.

Cloettan päämarkkina-aluetta ovat Suomi, Ruotsi, Norja, Tanska, Hollanti, Saksa ja Iso-Britannia. Valmistamme ja markkinoimme 2500 makeisalan ammattilaisen voimin tuotteita, joita myydään maailmanlaajuisesti yli 50 maassa.

Cloettalla on 8 tuotantolaitosta 5 eri maassa eri puolilla Eurooppaa. Tuotevalikoimaamme kuuluvat sokerimakeiset, suklaatuotteet, pähkinät, pastillit, purukumi ja irtomakeiset.

Cloettan tuotesalkku koostuu joukosta vahvoja kansainvälisiä ja tunnettuja paikallisia brändejä. Jenkki tarkoittaa meille suomalaisille samaa kuin purukumi ja Tupla on jo vuosia ollut suklaapatukoiden kruunaamaton kuningas.

Tunnettuja tuotemerkkejämme ovat mm. Ahlgrens bilar, Center, Cloetta, Chewits,  The Jelly Bean Factory, Kexchoklad, Läkerol, Mynthon, Plopp, Malaco, Nutisal, Polly, Red Band, Sportlife, Sisu, Venco ja Xylifresh.

Nordic Label on Suomen johtava tarra- ja etikettipaino. Liikevaihtomme on 20 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee noin 100 painoalan ammattilaista. Valmistamme korkealaatuisia tarroja ja etikettejä offset-, flekso- ja digipainoilla elintarvike- ja juomateollisuudelle, teknokemian tuotteisiin sekä kuljetuksen ja logistiikan tarpeisiin.

 

Sarastia Rekry tuottaa joustavia henkilöstö- ja palvelutuotantoratkaisuja valtakunnallisesti kunnallisille asiakkailleen – ajasta ja paikasta riippumatta. Suurin volyymimme toimintaamme tulee sijaispalvelustamme.

Asiakkaitamme ovat kunnat ja kuntayhtymät, joita on jo kymmenessä eri maakunnassa.

Tarjoamme palvelumme inhouse-hankintoina. Sijaispalvelun lisäksi tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita rekrytointi- ja monipuolisia henkilöstön resursointipalveluja. Uusin palvelumme on ulkoistettu toimintalähtöinen työvuorosuunnittelu.

Helmikuussa 2019 toimintansa käynnisti sisaryhtiömme Onvire. Onvire tarjoaa henkilöstö- ja taloushallinnon tukipalveluita yksityisen ja kolmannen sektorin asiakkailleen.

Lappset Group Oy on yksi maailman johtavista leikki- ja liikuntapaikkavälineiden valmistajista
 • Valmistamme laadukkaita, kestäviä ja elinkaareltaan pitkäikäisiä tuotteita, joissa on huomioitu eri-ikäisten käyttäjien tarpeet. Tuotteemme ovat turvallisia, sillä ne suunnitellaan eurooppalaisten turvastandardien mukaisesti.

 • Interaktiivisia tuotteita sisältävän mallistomme ansiosta olemme edelläkävijä digiajan leikki- ja liikuntaratkaisuihin.

 •  Senioripuistomme tukevat aktiivista ikääntymistä, mielen ja kehon hyvinvointia. Monipuolinen puisto- ja kadunkalusteiden mallisto tarjoaa tilan hetken hengähdystaukoon, yhdessäoloon.

 •  Teemoitetut aktiviteettipuistot avaimet käteen –periaatteella tuovat leikin, liikunnan ja yhdessäolon aivan uusiin sfääreihin, elämyksien ytimeen.

 •  PlayCare –palvelumme huolehtii tuotteiden asennukset, huollot ja kunnostustyöt avaimet käteen -periaatteella. PlayCare -palvelumme kuntotarkastaa ja huoltaa myös muiden valmistajien tuotteita.

 •  Lappset Creative loihtii brändillesi tai haluamallesi teemalle uniikin ja tarpeidesi mukaan teemoitetun aktiviteettipuiston erilaisiin sisä- tai ulkotilakohteisiin.

Auraprint Oy on johtava ja innovatiivinen etiketöintiratkaisuihin erikoistunut painotalo. Päätuotteitamme ovat painetut tuotetarrat, painamattomat blancotarrat, wrap-around etiketit, sleeverit, erilaiset erikoisetiketit ja painetut pakkauskalvot. Myös liput ja lomakkeet kuuluvat tuotevalikoimaamme.

Meillä on kivijalkana pitkä kokemus. Olemme monipuolinen, innovatiivinen ja investoiva – haluamme tarjota asiakkaillemme alan parasta osaamista.

Henkilökuntamme määrä on n. 95 ja liikevaihtoa kertyi vuonna 2018 noin 14,0 miljoonaa euroa. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Turussa. Myyntikonttoreita on Turun lisäksi Vantaalla.

Eezy Kevytyrittäjät Osk on vuonna 2008 perustettu kevytyrittäjyyspalvelu, jonka kautta voi toimia itsenäisesti ja yrittäjämäisesti ilman tarvetta perustaa omaa yritystä nk. kevytyrittäjänä. Palvelumme mahdollistaa työn laskuttamisen ilman yrittäjän paperisotaa. Se on helpompi, ja usein myös edullisempi vaihtoehto omalle yritykselle.

Asiakaskuntaamme kuuluu eri alojen ammattilaisia hevosenkengittäjistä yliopistoprofessoreihin, satunnaisesta sivutoimisesta laskuttajasta täysipäiväiseen, jopa muita eezyläisiä työllistävään toimijaan. Palvelullamme on yli 25 000 rekisteröitynyttä käyttäjää.

Eezy Kevytyrittäjät on osa Eezy-konsernia. Eezy on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.

Ota yhteyttä

Miten voisimme auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö

Jouko Kujala

Jouko Kujala

Customer Experience Advisor

Tel.+358 20 761 9619

jouko.kujala@provad.fi

Yhteistyökumppaneitamme

 

GIOSG

Giosg.comin ratkaisuilla yritys voi tuoda henkilökohtaisen palvelun reaaliajassa verkkoon. Giosg hyödyntää ratkaisuissaan reaaliaikaista analytiikkaa, joka tunnistaa potentiaalisimmat asiakkaat hetkessä ja personoi verkkokokemuksen aivan uudella tavalla. Giosgin tunnetuin tuote on Giosg LIVE -chat, joka on levinnyt nopeasti useille eri toimialoille. Giosgin älykäs chat yhdistettynä Provad ICC:hen tuottaa saumattoman asiakaskokemuksen. Asiakas sekä hänen palvelu- ja ostopolkunsa tunnistetaan kaikissa kanavissa. Näin yritys voi palvella asiakastaan yhä personoidummin, lisätä myyntiään ja saada tyytyväisempiä asiakkaita. Ratkaisu tehostaa myös asiakaspalvelun resurssien käyttöä, kun chat-viestit tuodaan oikea-aikaisesti asiakaspalvelijoiden käsittelyyn.

www.giosg.com

CUSTOMER INTELLIGENCE FINLAND

Customer Intelligence Finland (CiFi) on asiakas- ja liiketoiminta-analytiikkaan erikoistunut asiantuntijayritys. CiFin tuottamaa tietoa hyödynnetään päätöksenteon tukena ja asiakasymmärryksen syventämisessä. Provadin ja CiFin yhteistyön ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme luomaan kilpailuetua uudistamalla myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosesseja. Yhteistyömme ansiosta voimme auttaa asiakkaitamme tuottamaan oikea-aikaista ja tehokasta asiakasviestintää, kehittämään kannattavampia asiakkuuksia sekä kasvattamaan myyntiä.

”Provadilaiset ovat oman alansa edelläkävijöitä ja huippuasiantuntijoita. Heidän kanssa on helppo tehdä tuloksellista yhteistyötä asiakkaiden hyväksi.”

Peter Raikamo, Co-founder, Customer Intelligence Finland Oy

www.cifi.fi

Onnistuu.fi

onnistuu.fi eli Suomen Onlineallekirjoitus Oy tarjoaa sähköistä allekirjoituspalvelua, jonka ansiosta erilaisia sopimus- ja valtakirjapapereita ei enää tarvitse lähettää postitse eikä skannata arkistoon. Myös asiakkaalle sähköinen allekirjoitus on perinteistä allekirjoittamista mukavampi tapa toimia. Allekirjoituksen käsittely Provadin ICC:ssä tuo asiakkaallemme merkittävää kilpailuetua. ICC tuo sähköisen allekirjoitustyön automaattisesti ja oikea-aikaisesti vapaan asiakaspalvelijan käsiteltäväksi. Tämä on erittäin nopea ja kustannustehokas tapa kerätä ja vastaanottaa allekirjoituksia.

“Sähköinen allekirjoitus pienentää allekirjoituksen kustannusta noin 80 prosenttia ja nopeuttaa allekirjoitusprosessia 90 prosenttia. Provadin ICC:hen linkitettynä lukemat paranevat entisestään”

– Suomen Onlineallekirjoitus Oy:n kehitysjohtaja Harri Koponen.

www.onnistuu.fi

PRAECOM

Praecom Oy on suomalainen etä- ja videoneuvottelupalveluita tuottava yritys. Praecomin tavoitteena on tuottaa asiakkaille parempia kommunikaatioratkaisuja liiketoiminnan tueksi ja kehittämiseksi. Praecom yhdistää eri työkalut ja palvelut yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Provadin ja Preacomin yhteistyön ansiosta voimme esimerkiksi yhdistää Provad ICC-asiakaspalveluratkaisun Microsoft Lyncin puheluihin ja saatavuustietoihin. Kumppanuutemme mahdollistaa myös videoneuvottelun käyttämisen asiakaspalvelussa. Provadia ja Praecomia yhdistää kiinnostus palvelun käytettävyyteen, joustavuuteen ja hyvään asiakastukeen.

www.praecom.fi