Customer stories we are proud of

Back to all cases

Autamme yrityksiä ja sen työntekijöitä tarjoamaan ihmisen arvoista asiakaspalvelua - Katso esittelyvideomme!

- Asiakaspalvelun pitää palvella asiakasta ennen kuin hän edes huomaa tarvitsevansa palvelua. Tällä hetkellä monessa yrityksessä ollaan tilanteessa, jossa asiakkaan ongelma hoidetaan kun hän sitä pyytää. Olemme kuitenkin vahvasti menossa tilanteeseen, jossa meillä on riittävästi ymmärrystä ja dataa, joiden avulla voidaan ratkaista asiakkaan ongelma jo ennen kuin hän tajuaa koko ongelmaa. Menemme siis reaktiivisesta palvelusta prediktiiiviseen eli ennakoivaan palvelemiseen, se on coolia, sanoo Provadin hallituksen puheenjohtaja ja Senior Business Designer Tomi Korpaeus.

Asiakaskohtaamisessa on yleensä vaikeaa löytää asiakkaaseen liittyvää tietoja, kuten laskutustietoja, tilaustietoja ja asiointihistoriaa.

- Teknologian avulla voidaan tuoda tarvittava tieto asiakaspalvelijalle ja samalla kertoa, missä kohtaa asiakaspolkua asiakas on menossa. Automaation avulla oikeasti parannetaan mahdollisuutta kohdata asiakas juuri sillä hetkellä ja tavalla, jota asiakas tarvitsee, kertoo myyntijohtaja Ari Matula.

Provadilla koitetaankin visusti pitää mielessä, että jokaisessa tilanteessa ratkaistaan jonkun ihmisen ongelmaa. Oli se sitten johtajan, asiakaspalvelijan tai asiakkaan ongelma.

- Meillä on yhteinen unelma, jossa organisaatiot kohtelisivat heidän asiakkaitaan ihmisinä ja kanssakäynti olisi mahdollisimman selkeätä ja helppoa niin asiakkaille kuin asiakaspalvelijoille. Sen eteen teemme aika tarmollisesti työtä joka päivä, markkinointi- ja viestintäpäällikkö Elina Pennanen lupaa.

Provadilla uskotaan, että palvelulla tullaan kilpailemaan jatkossa entistä enemmän. Sillä on iso merkitys, kuinka oikea-aikaista ja oikean mittaista palvelua asiakas saa, kanavasta riippumatta.

- Puhumme tunteen ja teknologian pyhästä liitosta. Meillä on ne kanavat ja se teknologia. Niiden asioiden yhdistäminen on kova juttu, Tomi Korpaeus uskoo.

Ottamalla meihin yhteyttä voit tilata myös maksuttoman konsultaation!